30 setembre 2012

Barcelona potencia els circuits a l’aire lliure de ‘fitness’ per a Gent Gran

A la plaça de Caramelles (Ciutat Vella), el passat 29 de setembre, a la tarda es va inaugurar amb gran expectació d’usuaris potencials el primer equipament a molt pocs metres del Casal de Gent Gran Josep Tarradellas.

Les instal · lacions estan dissenyades per promocionar la salut, amb propostes d’exercicis per conservar l’equilibri, guanyar elasticitat, prevenir caigudes i millorar les possibilitats de realitzar determinats moviments necessaris per a activitats de la vida quotidiana, segons va explicar, durant l’estrena del primer circuit a la plaça de Caramelles, Pat Vidal, fisioterapeuta i dissenyadora dels equipaments que s’aniran implantant. Les principals recomanacions, va afegir Vidal, qui va dinamitzar de manera excepcional la sessió inaugural, és realitzar els moviments sense presses, aturar el exercici si se sent dolor i realitzar les propostes uns pocs minuts al principi, per anar augmentant de forma gradual.